Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 17g120kcal0.2g0.1g13.4g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Kananmuna, paistettu 6.1g12kcal0.8g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 22g7.4kcal0.2g1.2g0g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 22g8.5kcal0g1.8g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6kcal0.1g1.3g0.1g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g22g77kcal3.1g12.3g1.7g2.2g
Voi 11g80kcal0.1g0g9g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1022kcal15.6g122.4g51.2g8g
Valittu annoskoko156g511kcal7.8g61.2g25.6g4g
Annoskoko puolitettuna78g256kcal3.9g30.6g12.8g2g
Arvot/100g100g327kcal5g39.2g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790