Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 80g86kcal15.3g0g2.7g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g40g122kcal7.6g0.2g10g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkoviini kuiva 16g11kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g451kcal46.4g3g25.4g1.2g
Valittu annoskoko156g226kcal23.2g1.5g12.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g113kcal11.6g0.8g6.4g0.3g
Arvot/100g100g145kcal14.9g1g8.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794