Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 61g47kcal1.1g9.5g0.1g0.6g
Kirjolohifilee 46g76kcal7.7g0g5g0g
Maito, Kevyt37g17kcal1.2g1.8g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Tilli, tuore 6.1g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g301kcal22g22.8g12.6g1.4g
Valittu annoskoko156g150kcal11g11.4g6.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g75kcal5.5g5.7g3.2g0.4g
Arvot/100g100g96kcal7g7.3g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063