Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 91g131kcal14.6g0g8.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g46g55kcal1.5g1.6g4.6g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)1.5g7.7kcal0g0g0.9g0g
Tilli, tuore 18g5.5kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g397kcal33.6g3.6g27.4g0.8g
Valittu annoskoko156g199kcal16.8g1.8g13.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal8.4g0.9g6.9g0.2g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203