Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino41g143kcal5.3g27.4g1g2.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 33g105kcal8.7g0g7.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g64g27kcal1g5.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)5.6g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g601kcal33.8g66.2g21.8g5g
Valittu annoskoko156g300kcal16.9g33.1g10.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g150kcal8.5g16.6g5.5g1.3g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511