Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg84g45kcal1.2g9.6g0.2g0g
Atria kevyt jauheliha34g57kcal6.4g0g3.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g21g25kcal0.7g0.8g2.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl17g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g282kcal17g22.2g13.8g0g
Valittu annoskoko156g141kcal8.5g11.1g6.9g0g
Annoskoko puolitettuna78g71kcal4.3g5.6g3.5g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643