Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 98g35kcal0.2g7g0.1g2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 12g83kcal0g0g9.3g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g18g72kcal0g17.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Kaurahiutaleita(lidl)12g43kcal1.7g6.9g0.8g1.2g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g6.1g38kcal1.5g0.9g3.1g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g597kcal8.4g76.8g26.8g8g
Valittu annoskoko156g298kcal4.2g38.4g13.4g4g
Annoskoko puolitettuna78g149kcal2.1g19.2g6.7g2g
Arvot/100g100g191kcal2.7g24.6g8.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258