Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa99g79kcal4.5g12.9g1g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g14g46kcal0.3g0.3g4.9g0g
Tomaattisose pomi8.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)23g7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g275kcal10.6g31g11.8g0.8g
Valittu annoskoko156g138kcal5.3g15.5g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal2.7g7.8g3g0.2g
Arvot/100g100g88kcal3.4g9.9g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306386