Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 130g34kcal2g4.6g0.3g2.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 11g3.9kcal0g0.8g0g0.2g
Neilikka, annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 2.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g92kcal4.2g14.4g0.6g5.8g
Valittu annoskoko156g46kcal2.1g7.2g0.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g23kcal1.1g3.6g0.2g1.5g
Arvot/100g100g30kcal1.3g4.6g0.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939