Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g12g43kcal1.6g8.3g0.4g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Kaurahiutale 8g30kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g20g11kcal1.8g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tonnikala vedessä, rainbow37g37kcal7.4g0.2g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g523kcal35g60g15g6g
Valittu annoskoko156g262kcal17.5g30g7.5g3g
Annoskoko puolitettuna78g131kcal8.8g15g3.8g1.5g
Arvot/100g100g168kcal11.2g19.2g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307499