Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 60g27kcal0.4g3.7g0g3.6g
Porkkanaraaste 200g60g16kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g36g139kcal0g35g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.3g7.9kcal0.1g0.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g380kcal1.8g85.4g1.2g10.2g
Valittu annoskoko156g190kcal0.9g42.7g0.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna78g95kcal0.5g21.4g0.3g2.6g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669