Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g45g158kcal5.8g31.5g0.9g1.4g
Paistijauheliha, snellman45g77kcal5.4g0g4.5g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g51g82kcal4.3g6.1g4g2.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit14g18kcal0.4g0.3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g690kcal31.8g75.8g24.6g7.6g
Valittu annoskoko156g345kcal15.9g37.9g12.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna78g173kcal8g19g6.2g1.9g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.3g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716