Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.6g4.9kcal0.9g0.1g0g0.5g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g95kcal0g0g10.5g0g
Kaurahiutale 9g34kcal1.3g5.2g0.7g0.9g
Kauralese 13g47kcal2.4g6g1g2.3g
Soijajauho vähärasvainen 12g46kcal5.4g3.4g0.9g1.7g
Tattarijauho, Myllynparas16g54kcal2g10.6g0.3g0.8g
Pellavarouhe reformi luomu7.9g25kcal2.3g0.6g1.6g2.4g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g13g46kcal1.8g7.4g0.9g1.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g704kcal32.2g66.6g31.8g22.2g
Valittu annoskoko156g352kcal16.1g33.3g15.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna78g176kcal8.1g16.7g8g5.6g
Arvot/100g100g225kcal10.3g21.3g10.2g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312880