Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen12g83kcal0.1g0.1g9.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g108g37kcal0.2g7.6g0.3g1.9g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g7.7g29kcal0g7.2g0g0g
Sokeri 13g53kcal0g13.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6.2kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g485kcal2.6g73g19.2g4.6g
Valittu annoskoko156g242kcal1.3g36.5g9.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g121kcal0.7g18.3g4.8g1.2g
Arvot/100g100g155kcal0.8g23.4g6.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748