Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 78g162kcal12.7g0g12.5g0g
Kaali, valkokaali78g17kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g357kcal27.2g5.4g25.4g3.2g
Valittu annoskoko156g179kcal13.6g2.7g12.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g89kcal6.8g1.4g6.4g0.8g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914