Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.6g0.4g1g
Tattarijauho, Myllynparas12g42kcal1.6g8.3g0.2g0.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 20g6kcal0.6g0.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g49g41kcal0.5g9g0.2g0.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 19g137kcal0.1g0g15.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.6g3.6kcal0.8g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.7g1.9kcal0g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g702kcal16.4g78.4g35.2g6g
Valittu annoskoko156g351kcal8.2g39.2g17.6g3g
Annoskoko puolitettuna78g176kcal4.1g19.6g8.8g1.5g
Arvot/100g100g225kcal5.2g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321419