Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 49g96kcal1.3g0.4g9.4g3.3g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g93g89kcal4.7g14g1.4g0g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.1g1.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g481kcal12.4g30.2g33.2g6.8g
Valittu annoskoko156g240kcal6.2g15.1g16.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g120kcal3.1g7.6g8.3g1.7g
Arvot/100g100g154kcal4g9.7g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173