Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 54g60kcal11.8g0g1.4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 38g27kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g193kcal24.6g2.8g3.2g1g
Valittu annoskoko156g97kcal12.3g1.4g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g48kcal6.2g0.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g62kcal7.9g0.9g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003