Wanhan ajan liha-perunavuoka

Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3130 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 90g68kcal1.7g13.9g0.2g0.9g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g20g83kcal2.6g0g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.6kcal0.7g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g326kcal10.6g30.2g17.4g2g
Valittu annoskoko156g163kcal5.3g15.1g8.7g1g
Annoskoko puolitettuna78g82kcal2.7g7.6g4.4g0.5g
Arvot/100g100g104kcal3.4g9.7g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327508