Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g25g23kcal4.7g0g0.2g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g25g22kcal3.1g0.2g0.7g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g32g11kcal0.5g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika keltainen 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g6.6g11kcal1.2g0.1g0.7g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g177kcal19.6g7.4g6.6g0.8g
Valittu annoskoko156g89kcal9.8g3.7g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g44kcal4.9g1.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920