Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis122g137kcal26.8g0g3.7g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g413kcal60.6g0.6g19.6g0.2g
Valittu annoskoko156g206kcal30.3g0.3g9.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g103kcal15.2g0.2g4.9g0.1g
Arvot/100g100g132kcal19.4g0.2g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032