Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 30g102kcal3g20.7g0.4g1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g53g80kcal10.8g0g4.8g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g15g6.1kcal0.3g1.2g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g21g12kcal0.2g2.9g0.2g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste11g41kcal3.3g0.2g3.2g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g511kcal35.2g50.4g20.2g2.8g
Valittu annoskoko156g256kcal17.6g25.2g10.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g128kcal8.8g12.6g5.1g0.7g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444