Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea27g2.7kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g13g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika punainen 18g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g48g19kcal0.7g2.9g0.1g1.2g
Katkarapu 19g13kcal2.8g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.6g3.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)3.2g6.6kcal0g1.5g0.1g0g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g128kcal9.2g15.6g1.6g4.4g
Valittu annoskoko156g64kcal4.6g7.8g0.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal2.3g3.9g0.4g1.1g
Arvot/100g100g41kcal2.9g5g0.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364