CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 27g89kcal2.9g16.4g0.6g2.7g
Kauralese 2.7g10kcal0.5g1.2g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Arla Apetina Feta 3%20g22kcal3.5g0.4g0.6g0g
Paprika vihreä 10g2.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika keltainen 15g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska 20g5.8kcal0.1g1g0g0.4g
Pinaatti 4.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 15g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 15g34kcal3.3g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g444kcal21.8g42.8g17.8g9g
Valittu annoskoko157g222kcal10.9g21.4g8.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal5.5g10.7g4.5g2.3g
Arvot/100g100g142kcal7g13.7g5.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327