Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka23g2.6kcal0.3g0.3g0g0.2g
Lanttu 36g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Porkkana 32g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.9g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g18g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g122kcal2.8g14.6g4.6g4.4g
Valittu annoskoko156g61kcal1.4g7.3g2.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal0.7g3.7g1.2g1.1g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.7g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091