Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g1.4g0.9kcal0.2g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)1.2g4.3kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)1.9g6.5kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai17g59kcal2g12g0.4g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki46g116kcal6g2.3g9.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl6.7g8.7kcal0.9g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)12g31kcal3.5g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g542kcal27.2g39.6g31g3g
Valittu annoskoko156g271kcal13.6g19.8g15.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g136kcal6.8g9.9g7.8g0.8g
Arvot/100g100g174kcal8.7g12.7g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427