Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 140g53kcal0.4g9.8g0.1g4.8g
Sitruunamehu, laimentamaton2.4g0.5kcal0g0g0g0g
Voi 4.5g32kcal0.1g0g3.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.8kcal0.1g1.3g0.1g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g4.8g15kcal0g3.7g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl3.2g20kcal0.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g255kcal2g29.8g11.6g9.6g
Valittu annoskoko156g128kcal1g14.9g5.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal0.5g7.5g2.9g2.4g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.5g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598