Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)36g43kcal7.2g0g1.3g0g
Seitifilee (Findus)48g34kcal8.2g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g36g31kcal1.1g1.7g2.2g0g
Korppujauho 18g66kcal1.9g13.5g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g399kcal41.4g30.6g11g2g
Valittu annoskoko156g199kcal20.7g15.3g5.5g1g
Annoskoko puolitettuna78g100kcal10.4g7.7g2.8g0.5g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.8g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097