Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g119g113kcal23.8g0g2g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g14g36kcal0.4g0.6g3.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]24g79kcal2.8g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g457kcal54g1.2g28.8g0g
Valittu annoskoko156g228kcal27g0.6g14.4g0g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal13.5g0.3g7.2g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270