Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g49g81kcal9.8g0g4.9g0g
Herkkusieni 27g4.3kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g61g22kcal1g4.2g0.1g0.9g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.9g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Soijakastike 2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz4.9g5.1kcal0g1.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g295kcal23.8g15.2g15.6g3g
Valittu annoskoko156g148kcal11.9g7.6g7.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g74kcal6g3.8g3.9g0.8g
Arvot/100g100g94kcal7.6g4.9g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726