Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%59g101kcal11.9g0g5.9g0g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska 59g18kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Tomaattisose tomaattipyree 4.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Soijakastike 5.3g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g335kcal26g11.4g19.8g3g
Valittu annoskoko156g167kcal13g5.7g9.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal6.5g2.9g5g0.8g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883