Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl57g204kcal1.1g1.5g21.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 57g22kcal1.9g1.6g0.8g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3.4g1.9kcal0.2g0.1g0.1g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Voi 5.7g41kcal0.1g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g646kcal15g10.6g60.4g7g
Valittu annoskoko156g323kcal7.5g5.3g30.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g161kcal3.8g2.7g15.1g1.8g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327