Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 62g11kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g38g63kcal7.6g0g3.8g0g
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)18g62kcal2.8g11.4g0.5g1.1g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g15g17kcal1.2g2.1g0.2g1.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g12g29kcal2.2g0g2.5g0g
Korppujauho 1.3g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g397kcal28.8g33.6g16.2g5.8g
Valittu annoskoko156g199kcal14.4g16.8g8.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal7.2g8.4g4.1g1.5g
Arvot/100g100g127kcal9.2g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485