Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g134g38kcal0.8g8g0.3g3.4g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste20g79kcal6.6g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g262kcal15g16.4g15g7g
Valittu annoskoko156g131kcal7.5g8.2g7.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal3.8g4.1g3.8g1.8g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922