Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa57g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Kanamuna kuoreton, annos 100g20g28kcal2.4g0.1g2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 13g41kcal1.4g7.7g0.3g0.7g
Purjosipuli 24g5.6kcal0.4g0.6g0g0.5g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g37g90kcal6.2g1.1g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g434kcal21.2g21.8g29g3.2g
Valittu annoskoko156g217kcal10.6g10.9g14.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g109kcal5.3g5.5g7.3g0.8g
Arvot/100g100g139kcal6.8g7g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630