Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee108g131kcal22.6g0g4.3g0g
Osterikastike, Blue Dragon16g20kcal0.5g4.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4g14kcal0g3.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%27g43kcal0.7g0.7g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g420kcal47.8g17.4g16.6g0.4g
Valittu annoskoko156g210kcal23.9g8.7g8.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g105kcal12g4.4g4.2g0.1g
Arvot/100g100g134kcal15.3g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312