Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g31g106kcal4g21g0.5g1.6g
Kurpitsansiemen, Risetti14g81kcal2.6g6g5.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g64kcal2.6g0.7g5.5g1.2g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g5.7g37kcal0.9g0.9g3.7g0g
Hasselpähkinä 10g62kcal1.3g0.3g5.8g1.7g
Pellavansiemen kokonainen 4.8g24kcal0.9g0g2g1.3g
Auringonkukansiemen 10g57kcal2.2g1.2g4.7g0.6g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g861kcal29g60.2g54.8g12.8g
Valittu annoskoko156g431kcal14.5g30.1g27.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna78g215kcal7.3g15.1g13.7g3.2g
Arvot/100g100g275kcal9.3g19.2g17.5g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305