Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 32g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g32g16kcal0.5g0.6g1.3g0.6g
Hunaja 1.3g4.2kcal0g1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 21g28kcal1.8g3.7g0.4g1.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 11g34kcal2.6g4.8g0.2g0.9g
Herne 8.4g5.8kcal0.4g0.8g0g0.3g
Kukkakaali 21g5.1kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g242kcal11.8g27.2g8g8.2g
Valittu annoskoko156g121kcal5.9g13.6g4g4.1g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal3g6.8g2g2.1g
Arvot/100g100g78kcal3.8g8.7g2.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381982