Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 126g96kcal21.8g0g0.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g319kcal44.2g2.2g14.4g0.8g
Valittu annoskoko156g160kcal22.1g1.1g7.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal11.1g0.6g3.6g0.2g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638