Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g139g43kcal1.7g10.1g0.3g4.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g8.7g34kcal2.9g0g2.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.3g1.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g157kcal9.2g20.4g5.6g8.6g
Valittu annoskoko156g79kcal4.6g10.2g2.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal2.3g5.1g1.4g2.2g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646