Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 57g60kcal2.3g11g0.5g1g
Hk, sininen lenkki 580g66g151kcal6.6g4.1g11.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka28g10kcal0.8g1.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g445kcal19.6g33.4g25.2g2.4g
Valittu annoskoko156g223kcal9.8g16.7g12.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal4.9g8.4g6.3g0.6g
Arvot/100g100g142kcal6.3g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876