Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Kaali, valkokaali71g15kcal0.9g2.4g0.1g1.5g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g108kcal10.2g5.4g4.8g3.2g
Valittu annoskoko156g54kcal5.1g2.7g2.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g27kcal2.6g1.4g1.2g0.8g
Arvot/100g100g35kcal3.3g1.7g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271