Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.9g62kcal0g0g6.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)50g154kcal8.4g26.8g1.4g6.5g
Ketsuppi, meira5.4g3.8kcal0.1g0.9g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Palvikinkku Wursti15g14kcal2.3g0.1g0.3g0g
Oltermanni, perinteinen11g39kcal2.7g0g3.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.5g3.9kcal0.4g0g0.3g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g20g10kcal0.2g2.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g587kcal29g63g24.6g13.8g
Valittu annoskoko156g294kcal14.5g31.5g12.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna78g147kcal7.3g15.8g6.2g3.5g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.2g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993