Vähähiilihydraattinen pitsa

Pohja:
1 prk maitorahkaa
3 munaa
2 rkl mantelijauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
150g juustoraastetta

Täytteet:
500 g jauhelihaa
400g tomaattimurskaa
1 prk tonnikalaa
150 sinihomejuustoa
puolikas punasipuli
100g juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2g12kcal0.4g0.1g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Edam juusto13g35kcal3.8g0g2.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Tomaattimurska 32g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Tonnikala vedessä 12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Sinihomejuustokastike, rasva-jauhosuurus 12g24kcal0.9g0.7g1.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Edam 24% (Arla)8g26kcal2.1g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g488kcal41.2g10g31.2g1.4g
Valittu annoskoko156g244kcal20.6g5g15.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g122kcal10.3g2.5g7.8g0.4g
Arvot/100g100g156kcal13.2g3.2g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389035