Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g29g100kcal1.7g21.7g0.5g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g103g36kcal1g6.7g0.5g0.8g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g273kcal5.4g56.8g2g2.8g
Valittu annoskoko156g136kcal2.7g28.4g1g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal1.4g14.2g0.5g0.7g
Arvot/100g100g87kcal1.7g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139