Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 75g51kcal3.8g7g0.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Cashewpähkinä 8.9g51kcal1.8g1.7g4.1g0.3g
Mineraalisuola keskiarvo 0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g0.6g2.3kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g268kcal12g18.6g14.8g5.6g
Valittu annoskoko156g134kcal6g9.3g7.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g67kcal3g4.7g3.7g1.4g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928