Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g47g38kcal0.7g3.2g2.4g0g
Munakoiso 38g8.4kcal0.2g1.2g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Broccoli 200 g19g4kcal0.6g0.4g0.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.1g4.3kcal0.3g0g0.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g147kcal4.2g12g8.6g2.4g
Valittu annoskoko156g74kcal2.1g6g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal1.1g3g2.2g0.6g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378