Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 98g39kcal1g6.9g0.2g2.5g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g15g28kcal0.4g0.5g2.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.9g7.9kcal0.3g1.5g0g0.4g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g25g18kcal2g2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g273kcal13.4g21.8g13.2g5.8g
Valittu annoskoko156g136kcal6.7g10.9g6.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal3.4g5.5g3.3g1.5g
Arvot/100g100g87kcal4.3g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154