Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.3g0.4g1.3g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen49g16kcal1.6g2.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.8g0g1.5g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g4.2g22kcal0.2g2.5g1.3g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Banaani, kuorittu 35g30kcal0.4g6.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g599kcal15.6g88.6g18.8g4.2g
Valittu annoskoko156g299kcal7.8g44.3g9.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g150kcal3.9g22.2g4.7g1.1g
Arvot/100g100g192kcal5g28.3g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394394