Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 147g203kcal27.6g0g10.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.5g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Valkopippuri 1.8g5.2kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g434kcal56.2g4.2g21g2.4g
Valittu annoskoko156g217kcal28.1g2.1g10.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g109kcal14.1g1.1g5.3g0.6g
Arvot/100g100g139kcal18g1.3g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395951